12 July 2009

Cooliris pada firefox


Baru sadar browsing dengan firefox banyak tools khususnya di bagian add-ons yang menarik untuk digunakan.Salah satunya, berkaitan dengan judul postingan di atas,"COOLIRIS"
Pada add-ons tersebut setelah terkoneksi ke internet kita dipermudah untuk melihat tampilan seluruh gambar atau video berbasis 3D yang ada pada suatu halaman situs yang terdiri dari lebih dari satu photo/video, bahkan file gambar/video yang ada pada komputer kita sendiri dapat di browse dengan mudah.


Setelah terkoneksi internet,nanti di setiap photo/video terdapat tanda panah hijau pada pojok kiri bawah setiap photo atau video tersebut, lalu kita tinggal klik deh,dan hasilnya...mantraaaabbbb...silahkan dicoba deh, pada aplikasi satu ini banyak hal yang bisa diexplore untuk menambah kerjaan kita di internet agar tidak bosan..ckckckc...
Ohy untuk dapat menikmati tools tersebut kita harus selalu meng_update firefox kita agar tidak terjadi error. Lebih kurang tampilannya dapat dilihat pada gambar di samping

453 comments :

  1. Terimakasih artikelnya sangat membantu bagi semua pembaca, semoga bermanfaat
    Salam Action

    Informasi yang menarik adalah informasi yang membuat pembacanya mendapatkan manfaat darinya.
    Semoga informasi anda menjadi salah satunya.


    Stop Dreaming Start Action
    Bisnis Internet Marketing

    ReplyDelete
  2. Ynag lebih penting adalah sangat Seo Friedly

    ReplyDelete
  3. salam kenal....ya semoga kita tetap sama dan selalu saling membantu...

    ""kunjungi kami ada produk baru dan bagus serta ada kerja sama menarik dan menguntungkan.....

    ReplyDelete
  4. masih ngobok-ngobok ne huehehehehee tapi makasi infonya..
    salam kenal

    ReplyDelete
  5. maren nyobain di komputer adek, mirip ACDsee ya (software yang udah lama bgt ga aku pake lagi), cuma kalau cooliris terintegrasi di browser.

    ReplyDelete
  6. wah ada addon yang beginian juga ternyata.. thanks sudah di share disini.. :)

    ReplyDelete
  7. mana linknya mas....mau downlot nih..

    setelah cari digoogle dapat. nice info ,,thanks.

    ReplyDelete
  8. hehehe...selamat mencoba dan jgn pernah berhenti utak atik browser anda..

    ReplyDelete
  9. firefox emang keren ya...

    ReplyDelete
  10. good idea sob, thanks infonya brilian.

    ReplyDelete
  11. wah makasih banget mas... ini yang selama ini kucari !! akhirnya sekarang browser mozilla ku bisa warna warni deh.. heheheh !! :)

    ReplyDelete
  12. firefox-a versi brapa mas??:(
    (oon mode on)

    ReplyDelete
  13. baru tau saya ternyata firefox punya adds on kek gini...
    nice artikel mas...
    sgt informatif...

    ReplyDelete
  14. pernah ngedonlot add-on ini..tapi krn agak bingung jadi ga terlalu di-explore...
    nanti dicoba lagi deh, utk nguprek2 cooliris
    tks ya utk infonya..

    ReplyDelete
  15. thanks buat semua supportnya,yang terpenting pahami terlebih dahulu add ons mozilla,baru deh nambah fitur2nya,.ohy usahakan memiliki firefox terbaru untuk mendapatkan fitur yg yg lebih oke

    ReplyDelete
  16. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  17. ha.ha
    sama deh. saia jg br tau yg ginian.

    ReplyDelete
  18. thnks for tips
    semoga artikelny terus dapat membuat wawasan orang yang membaca lebih banyak khususnya saya sendiri makasih sebelumnya

    ReplyDelete
  19. Good firefox...saya sering menggunkannya

    ReplyDelete
  20. saya pake firefox nie mas...
    tp mau donlot...
    kok g ada linknya...
    btw..
    blog ini jarang update ya??

    ReplyDelete
  21. Iya, mana link nya boss ? Masih awam nih...

    ReplyDelete
  22. Infonya bagus sekali sahabat, aku baru tau sekarang.

    ReplyDelete
  23. search aja d google,langsung ke situs mozilla aja,trus klik deh aplikasi yg d maksud..
    gampang kog..bongkar2 dah situs mozilla tu biar dapatkan aplikasi yg menarik lainnya..hehee

    ReplyDelete
  24. wohooo mantep banget, baru tau juga nih :)

    ReplyDelete
  25. Info nya bagus sekali sobat.Blog aku www.beritanyata.blogspot.com sobat

    ReplyDelete
  26. wah...mantab banget nih informasi nya!

    ReplyDelete
  27. firefox terbaru saat ini agak aneh, kadang tidak klik apa2 buka new windows baru, mending kalo tab baru yg kebuka... agak aneh nih...

    ReplyDelete
  28. *pandeglang,mungkin crash waktu download firefoxnya

    ReplyDelete
  29. thanks y buat commentnya semua..

    ReplyDelete
  30. bisakah kita mendownload video 3D tsb?

    ReplyDelete
  31. kelihatannya menarik, boleh juga di coba. dpt info dr mn nih mas?

    ReplyDelete
  32. wah, keren neh, ternyata banyak juga tool kaya gitu ya? aku pikir buat apaan..?

    ReplyDelete
  33. oya, salam kenal kang...

    ReplyDelete
  34. awal temukan add ons firefox ini iseng aja untuk explore firefox,pengen lebih tau kemampuan maksimalnya

    ReplyDelete
  35. thanks for post bro

    ReplyDelete
  36. oh saya baru tau ada Tool seperti itu di fire fox.. padahal udah pake lumayan 1 bulanan.. eheheh .. tapi akhirnya jadi tau.. thx for the info ya XD

    ReplyDelete
  37. wah bisa nambah keren nie tampilan nya...thanks bos atas info nya....

    ReplyDelete
  38. Salam kenal u/semua blogger indonesia, I love U all...artikel yg menarik mas, lanjutkan dgn artikel lainnya

    ReplyDelete
  39. Hmmm... menarik juga. Lha itu hanya untuk situs yang punya banyak gambar atau untuk tiap situs?

    ReplyDelete
  40. keren infonya....muantabz =)

    ReplyDelete
  41. wew, langsung ke addon.mozila dulu bank...maksih infonya... =)

    ReplyDelete
  42. Wah mantab banget nih infonya! coba dulu ah

    ReplyDelete
  43. Mampir dong ke blog ane.
    Baru jadi dan dofollow.
    CLICK HERE. Free download ebook and software without any registration.

    ReplyDelete
  44. okelah bozz, mau tak liat-liat dulu neh . . .

    ReplyDelete
  45. okee,, thank atas infonya ya bozzz.

    ReplyDelete
  46. Menarik sekali bisa semudah itu caranya. thanx atas infonya

    ReplyDelete
  47. Menarik juga, makasih infonya

    ReplyDelete
  48. udah coba sob keren banget.. walopun agak pusing pertama kali pakenya hehehe

    ReplyDelete
  49. *all : terima kasih kembali buat comment dan supportnya, selamat mencoba aplikasi yang satu ini!!

    ReplyDelete
  50. Langsung menuju TKP..
    makasih berat bos infonya..
    buat pamer ok juga tuh :D

    ReplyDelete
  51. thanks infonya, sukses yaa...

    ReplyDelete
  52. Aku suka Cooliris. Menemukan gambar itu membuat jauh lebih mudah. Satu-satunya hal yang saya tidak suka adalah menggunakan 3d rendering yang memperlambat komputer saya ketika saya sedang mencoba untuk menggunakannya dan bermain game 3D pada waktu yang sama (dual monitor). Aku seperti itu sekarang mendukung browsing folder lokal juga.

    ReplyDelete
  53. Terus berkarya Mas, semoga bermanfaat bagi semua pembaca

    ReplyDelete
  54. Banyak sekali keunggulan firefox ini, apalagi untuk SEO

    ReplyDelete
  55. Keliatannya keren, dicoba ahh...

    ReplyDelete
  56. mantab.. mantab akhirnya ketemu juga buat screenshot web. Thank's a lot mas. Nice info sharing ^_^

    ReplyDelete
  57. buat rekan-rekan makasi banyak komentarnya y,pemberitahuan cooliris ini berlaku untuk semua situs yang memiliki aplikasi multimedia :)

    ReplyDelete
  58. kelupaan linknya,check this out, http://cooliris.com

    ReplyDelete
  59. terimakasih infonya, membantu sekali

    ReplyDelete
  60. I've been following your blogs for a while now and this is honestly one of the best I've read. Its a simple and organised blog. Thank you for sharing this with us.

    ReplyDelete
  61. nyobak ah.. makasih inponya pren!

    ReplyDelete
  62. firefox emang mantab, makasih infonya ttg ini .

    ReplyDelete
  63. udah aku pasang tuh firefox...
    sangat membantu hihihihi
    makacih :P

    ReplyDelete
  64. Awesome information!makasih inponya pren!

    ReplyDelete
  65. firefox emang mantab, makasih infonnya..!

    ReplyDelete
  66. I guess we have to blame the marketers for being so creative and convincing.

    ReplyDelete
  67. oke juga ! baru tahu ada add on seperti ini...

    ReplyDelete
  68. firefox emang gak ada matinye..
    klo saya pake add on SEOQuake sama alexa sparky

    ReplyDelete
  69. aku suka firefox...lebih cepet dibanding yang lain

    ReplyDelete
  70. silahkan dicoba buat yang pengen tambahan fitur untuk firefox

    ReplyDelete
  71. Pantas di coba plugin nya, kalau saya tidak terlalu banyak plugin karena suka membikin berat firefoxnya

    ReplyDelete
  72. agak selektif memilih plugin,karena dapat memberikan efek "BERAT" saat membuka firefox kita

    ReplyDelete
  73. Plugin nya keren banget

    ReplyDelete
  74. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  75. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  76. Nice informations are present here.I am not able to express my views just due to not understanding your language.

    ReplyDelete
  77. I am really enjoying reading your well written website. It looks like you spend a lot of effort and time on your website. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new article. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  78. The knowledge you provide is a real asset we have. Keep on posting such valuable articles. I like your blog design as well.

    ReplyDelete
  79. The knowledge you provide is a real asset we have. Keep on posting such valuable articles. I like your blog design as well.

    ReplyDelete
  80. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  81. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  82. This is really a good stuff, I would say that Image Recovery helpful Recover your lost digital images, audio, video and data files with MediaRECOVER software. This sounds good. I like it. Photo Recovery

    ReplyDelete
  83. Thanks for posting this blog. This is really nice.

    ReplyDelete
  84. All the plans and information about the business development is too good, I think that there are many people, those can gain benefit from this site. It's really helpful and informative. Business Guardian Angels

    ReplyDelete
  85. trims mas, saya jd faham ttg mozila ehheeh

    ReplyDelete
  86. I was extremely impressed thanks for sharing all information. It is a great post for the people to get the proper information. San diego movers

    ReplyDelete
  87. Thanks for sharing, saya masih belajar menggunakan mozillafirefox nih, bertambah lg ilmu hari ini..

    ReplyDelete
  88. I guess we have to blame the marketers for being so creative and convincing.

    ReplyDelete
  89. I love and Firefox and love to learn something about it.. You have great points here. that will really useful for me. thanks for sharing it with us.

    ReplyDelete
  90. This is really useful and interesting information for me. Looking for Live striptease XXXStripTease, free, live, chat, So why late visit now
    http://xxxstriptease.com/

    ReplyDelete
  91. Thanks for posting this. i really had good time reading this.

    ReplyDelete
  92. thanks for sharing your info with us!

    razor caster

    ReplyDelete
  93. Yup firefox don't work at all

    ReplyDelete
  94. saya tidak percaya dengan itu, saya percaya bahwa firefox adalah browser yang paling userfriendly, tetapi Anda benar-benar harus memperbaruinya regurlarly sehingga pengaya Anda akan diperbarui ....

    ReplyDelete
  95. Get free itunes codes absolutely free.100% working codes delivere to your mail box.
    http://itunescodesfree.com

    ReplyDelete
  96. Depends upon the person doing his work and assisting the right way

    ReplyDelete
  97. I am extremely impressed thanks for sharing all information. It is a great post for the people to get the proper information. Austin Home

    ReplyDelete
  98. I am extremely impressed thanks for sharing all information. It is a great post for the people to get the proper information. Austin TX Real Estate Agents

    ReplyDelete
  99. Its a new topic for me to discuss. Thanks for sharing it in detail.

    Keep updating...

    ReplyDelete
  100. Thanks for posting this. i really enjoyed reading this.

    ReplyDelete
  101. Really great post, helped me out a lot

    ReplyDelete
  102. your blogging written style is awesome

    ReplyDelete
  103. Thanks for posting this. i really had good time reading this.

    ReplyDelete
  104. Very entertaining subject, I will bookmark your website to check out if you publish more in the future.Thanks

    ReplyDelete
  105. Thanks for posting this. i really had good time reading this.

    ReplyDelete
  106. This site is cool. i visit here evaryday.

    ReplyDelete
  107. The knowledge you provide is a real asset we have. Keep on posting such valuable articles. I like your blog design as well.

    ReplyDelete
  108. Your informational blog is great resource for lots of peoples because its having nice advice, so please you can create more like these. thanks for your wonderful sharing

    ReplyDelete
  109. Thanks for posting this. i really had good time reading this.

    ReplyDelete
  110. Thanks for posting this. i really enjoyed reading this.

    ReplyDelete
  111. This site is cool. i visit here everyday.

    ReplyDelete
  112. The knowledge you provide is a real asset we have. Keep on posting such valuable articles. I like your blog design as well.

    ReplyDelete
  113. Hey check out my blog too. I hope i have some interesting stuff too

    ReplyDelete
  114. Thanks for posting this. i really enjoyed reading this.

    ReplyDelete
  115. This site is great. i visit here evaryday.

    ReplyDelete
  116. Really great post, helped me out a lot

    ReplyDelete
  117. fort myers real estateThis is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!
    website design nashvilleI admit, I have not been on this webpage in a long time... however it was another joy to see It is such an important topic and ignored by so many, even professionals. I thank you to help making people more aware of possible issues. Great stuff as usual...
    video production nashvilleThis is a great blog, usually i don't post comments on blogs but I would like to say that this post really forced me to do so!
    the survivors amanda havardThanks for posting this. i really enjoyed reading this.
    website design nashvilleThanks for posting this. i really had good time reading this.
    Home outdoor furniture This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

    ReplyDelete
  118. Very significant article for us ,I think the representation of this article is actually superb one.This is my first time to visit your site.I definitely bookmark it for sharing with my friend.

    ReplyDelete
  119. I really liked this post as it is providing all information and facts about the topic. Looking forward to such more posts in future. Fantastic post!

    ReplyDelete
  120. Thanks for a nice share you have given to us with such an large collection of information. Great work you have done by sharing them to all.simply superb.

    ReplyDelete
  121. mmm im not sure because I use Chrome! :P

    ReplyDelete
  122. Well written post. Finding the image it makes a lot easier. The only thing I don’t like is to use a three D rendering of a slow down the system when I'm seeking to use it and play three D sport at the identical time. I like it now carries browsing localized folders as well.

    Regards,
    Jessey Ellen

    ReplyDelete
  123. Thank you but I think thats not right for now, use IE 9.

    ReplyDelete
  124. I have to say this has been probably the most helpful posts for me. Please keep it up. I cant wait to read whats next.

    ReplyDelete
  125. In fact, there is only one way to get an MBA online. The Internet has made the sea quite possible that more and more students to earn an MBA online through an correspondence mba india program.

    ReplyDelete
  126. COGNIF IP, formerly Innova Patent Services, provides patent-related services to patent attorneys, licensing managers, deal-makers, R&D managers, and strategy officers in law firms, corporations, universities, research institutions, and patent market players throughout the world.patent services, patent drawings,design patent

    ReplyDelete
  127. sama aq juga baru tau beda ma browser yang laen...

    ReplyDelete
  128. Thanks a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this subject. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your web site with more information?Thanks for it.

    ReplyDelete
  129. This is a cool image feature that is a real feel for users.....

    ReplyDelete
  130. Great blog! I genuinely adore how it really is quick on my eyes along with the info are well written.

    ReplyDelete
  131. Thanks a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this subject. thanks to sharing this post.

    ReplyDelete
  132. As a newcomer to the internet, I am generally looking on the web for info that may support me. This has been 1 that is. Thank you!

    ReplyDelete
  133. Firefox is one of the best browser for all kind of users specially its addons...Specially this tool sounds really cool...good luck..:)

    ReplyDelete
  134. Thanks for the information..Firefox is one the best browser...

    online viagra

    ReplyDelete
  135. I am very glad that I find your regular post here. Which seems to be very important and it made good time pass for me. I will always give a nice thrust look in to you from my bookmark feed.

    ReplyDelete
  136. dicoba ah siapa tau aja bener...

    ReplyDelete
  137. Thanks for sharing this blog. It is provide a good knowledge in short way.

    event planning

    ReplyDelete
  138. Awesome post! Can’t wait for more.

    ReplyDelete
  139. Excellent post. I’m glad you touched on this topic.

    ReplyDelete
  140. Flowers.........thanks for sharing information about Cooliris pada firefox its so helpful.... hope you wil post more best informations

    ReplyDelete
  141. that is very good information about Cooliris pada firefox and ite very helpful....Thanks for posting

    ReplyDelete
  142. That post was BOSS! I’M SO JELLY!

    ReplyDelete
  143. sangat bermanfaat sekali artikelnya...

    ReplyDelete
  144. Such an awesome post! More like this plz.

    ReplyDelete
  145. sangat bermanfaat sekali artikelnya thax yah :)

    ReplyDelete
  146. Thanks a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this subject.

    ReplyDelete
  147. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait ..

    ReplyDelete
  148. Thanks for sharing a nice blog.I really like your post. The picture you have posted here is really very nice. Great post!

    ReplyDelete
  149. Your blog is awe-inspiring. I have found many new things. Your way of staging is also fascinating. You have elected very incredible topic. I appreciated it.

    ReplyDelete
  150. Your blog provide a very good and interesting knowledge. Thanks for sharing this blog.

    ReplyDelete
  151. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    Dividend Date

    ReplyDelete
  152. Great post, very good contents in this post. Thank you very much for sharing this post with us. Keep it up

    ReplyDelete
  153. Nice great article skill. Thanks a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this subject.

    ReplyDelete
  154. klo pake addon cooliris jadi rada berat gak gan loading firefoxnya?

    ReplyDelete
  155. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I will learn many new stuff right here ! Best of luck.

    ReplyDelete
  156. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in your post.

    ReplyDelete
  157. I like it very much. Its so interesting. Its a very useful article. I like the way you explain the things. Keep posting. Thanks
    Cosmetic Surgery Cost

    ReplyDelete
  158. The blog was absolutely fantastic! Lot of great information which can be helpful in some or the other way. Keep updating the blog,looking forward for more contents...Great job, keep it up..
    Silicone Micro Beads

    ReplyDelete
  159. Saya ingin mengatakan satu hal, terima kasih banyak untuk posting ini ....

    ReplyDelete
  160. the post you have shared here is very nice and informative, thanks a lot for sharing with all!

    ReplyDelete
  161. blognya keren sekali gan jadi termotivasi

    ReplyDelete
  162. Great Posting!!!!!!! your blog is so much fantastic ad informative... Thanks a lot..

    Online MBA
    Online Bachelor Degrees

    ReplyDelete
  163. That should be all the praise you at the blog, you blog is very interesting and useful, which I did to you

    If you post more than please inform me by clicking this link removals plymouth, House clearance South Hams.

    ReplyDelete
  164. Extremely nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have seriously enjoyed surfing around your blog posts.Great information.

    ReplyDelete
  165. Wah baru tahu, ada add ons keren kaya gini dari firefox. Maklum ane gaptek....he...he...

    ReplyDelete
  166. makasih gan infonya
    versi terbaru sekarang malah lebih banyak lagi fiturnya

    ReplyDelete
  167. Extremely nice post.Thanks to sharing this article skill.

    ReplyDelete
  168. It was a exceent post. Thanks for your posting.

    ReplyDelete
  169. Very good article. Thanks for your posting.

    ReplyDelete
  170. Very nice articale, thank you for your nice post.

    ReplyDelete
  171. This post helps me a lot to get all the things. Thanks for the uploader.

    ReplyDelete
  172. adds on untk mozila itu sangat banyak gan....
    dan untuk informasi ini saya mau ucapkan terimakasih....

    ReplyDelete

NB :
- Terima kasih kami sampaikan atas kunjungan dan komentar positif yang diberikan untuk postingan ini
- Pastikan anda memberikan komentar atau kritik positif,yang tujuannya tentu untuk peningkatan kualitas postingan web ini. Komentar bernada SARA tidak akan kami tampilkan. Atas perhatian dan kerja samanya kami sampaikan terima kasih ^_^